Home > Blogi > Ilmaisia pelejä netissä

Ilmaisia pelejä netissä

June 9th, 2014

Ilmaisia pelejä löytyy netistä moneen lähtöön ja se voi olla pelastus monelle vanhemmallekin kun jälkikasvut ovat pitkästyneitä ja kaipaavat jotakin tekemistä sadepäivän ratoksi. Lastenohjelmilla kuten Pikku Kakkosella ja Disney Channelilla ovat omat verkkosivut jotka tarjoavat pilteille puuhaa sillä aikaa kun isin tai äidin pitäisi keskittyä vaikkapa ruoan laittoon ja monet peleistä ovat myöskin melkoisen opettavaisia.

Erilaisten ilmaisten pelien kautta on lapsille helppo opettaa uusia asioita, kuten esimerkiksi juuri tv-ohjelmasta tutussa Hertan maailmassa opetellaan kokkaamista ja muita tärkeitä asioita. Leikin ja pelin varjolla hoituu myöskin matematiikan treenailu ja myöskin kieliä on mukava opiskella pelien parissa.

Tarjolla on myös monen monta sivua flash-tyyppisiä pelejä, jotka ovat helppo ja nopea pelata. Niitä ei tarvitse ladata koneelle vaan niitä pystyy pelaamaan suoraan selaimessa, joten ei ole pelkoa siitäkään että koneelle latautuisi epämiellyttäviä viruksia tai muitakaan. Pelejä löytyy erilaisia kategorioita, tasohyppelystä ammuntapeleihin ja pelejä tarjoavia sivustojakin on niin paljon että niistä löytyy varmaan helposti ne omat suosikit. Kaikkihan mainostavat itseään sinä parhaimpana sivustona, joka tarjoaa juuri ne uusimmat ja viihdyttävimmät pelit. Joissakin näissä sivustoissa kuten esim. Aapeli.com on mahdollista myös rekisteröityä sivuille ja luoda oma avatar, ja rekisteröitymisen myötä kerää itselleen pisteitä ja on mahdollista jutella muidenkin pelaajien kanssa.

Monet ovat myöskin hurahtaneet mmorpg-peleihin eli joita suomeksi kutsutaan massiivisiksi monen pelaajan verkkoroolipeleiksi. Niitä löytyy moneen lähtöön, fantasiamaailmasta maatilan hoitoon ja sodankäyntiin. Useimmat pelit ovat ilmaisia eli ns. free-to-play, mutta niissä voi olla maksullisia ominaisuuksia jotka kuitataan joko oikealla rahalla tai pelistä ansaittavilla ”rahoilla”, jotka eivät siis ole millään lailla oikeaa valuuttaa mutta niillä pystyy ostamaan pelikaupasta lisäominaisuuksia. Mitä ne ovat, vaihtelee aivan pelikohtaisesti, mutta ne voivat olla vaikkapa vaatteita tai aseita tai ominaisuuksia pelihahmolle kuten lisää voimaa tai näkymättömyyttä. Gamer.fi – sivustolta voi käydä valikoimassa itselleen sopivan pelin. Mm. The Lord of the Rings-peliä voi nykyään pelata ilmaiseksi.

Myöskin nettikasinoilla voi pelejä pelata ilmaiseksi, ilman oman rahan käyttöä. Sivustosta riippuen he tarjoavat mahdollisuutta kokeilla pelejä ilmaiseksi joko tietyllä määrällä leikkirahaa tai sitten se voi olla tietty aika, jonka voi pelata. Kokeiltavia pelejä on niin videopeleistä pöytäpeleihin kuten rulettiin ja blackjackiin, ja pystyypä myös pokeritaitojaan hiomaan ilmaispelien parissa.

Categories: Blogi Tags: