Home > Blogi > Parhaat PC-pelit 2015

Parhaat PC-pelit 2015

February 4th, 2016

Pelaamisen suosio sen kuin kasvaa, eikä buumin laantumisesta ole merkkiäkään. Pelaajat odottavat ja jonottavat suosikkipeliensä julkaisuja, eivätkä malttaisi odottaa, että pääsevät testaamaan uuden tulokkaan. Vuosi 2015 oli pelaajien juhlaa: niin paljon suuria ja hartaasti odotettuja pelejä tuolloin julkaistiin. Mainittakoon näistä muutama.

pc game

The Witcher 3: Wildhunt

Hartaasti odotettu The Witcher 3 on ollut odotetusti suuri menestys pelaajien keskuudessa, mutta myös pelikriitikot lankesivat polvilleen tämän pelin edessä. Kyseessä on tarinallinen roolipeli, joka sijouttuu ällistyttävän kauniiksi luotuun fantasiamaailmaan. Pelin juonen keskiössä on löytää suuria voimia omaava lapsi, ennen kuin tämä joutuu häntä etsivien pahiksien käsiin. Peli on täynnä yksityiskohtia ja pelaaja tekee merkityksellisiä valintoja, jotka muuttavat juonen kulkua suuressakin mittakaavassa.

Star Wars: Battlefront

Mikä Star Wars fanien juhlavuosi 2015 olikaan! Sarjan kauan odotettu seitsemäs elokuva sai ensi-iltansa joulukuussa, ja vähän tätä aiemmin julkaistu uusi Star Wars Battlefront –peli häikäisee upealla visuaalisuudellaan kun liikut pelissä valittavana olevien viiden galaksin välillä. Peli on saanut niin käyttäjiltä kuin kriitikoiltakin kiitosta hyvästä pelattavuudestaan, jonka ansiosta peliin pääsee helposti sisälle, mielikuvituksellisuudestaan ja perinteisen seikkaulupelin tunnelmastaan.

Bloodborne

Tämä genreltään toiminta- seikkailu- ja kauhupelien aineksia yhdistelevä peli on ollut ilmestymisestään asti nettipalstojen ylistyslistoilla. Kiitosta saavat muun muassa hyytävät hirviöt ja vaikutuksen tekevä musiikki. Nopea tempo ja virheiden kohtalokkuus pitävät pelaajat tuolinsa reunalla. Pelin tapahtumapaikkana on kuvitteellinen goottityylinen kaupunki, jossa päähenkilö etsii parannuskeinoa kaupunkia koettelevaan sairauteen.

Categories: Blogi Tags: