Home > Blogi > Ruletti – strategia ja vinkkejä

Ruletti – strategia ja vinkkejä

February 19th, 2016

Ruletti on jännittävä ja verrattain yksinkertainen rahapeli, jolla voi hyvin aloittaa rahapeleihin tutustumisen. Ruletissa pieni kuula laitetaan pyörimään rulettipyörään ja pelaajat yrittävät arvata minkä numeron kohdalle kuula vauhdin loputtua pysähtyy. Euroopassa rulettipyörässä on numerot 1-36 sekä 0.

rouletteNumerot ovat joko mustalla tai punaisella taustalla, nolla yleensä vihreällä. Pelaajat voivat ruletissa veikata niin yksittäisiä numeroita, kuin esimerkiksi parittomia tai parillisia, punaisia tai mustia numeroita. Veikkauksen osuessa oikeaan, maksetaan panokset takaisin erilaisin kertoimin, jotka riippuvat tapahtuman todennäköisyydestä, jolloin esimerkiksi yhdestä oikein veikatusta numerosta saa paljon suuremman potin, kuin vaikka oikein veikatusta väristä.

Peli alkaa kun ruletin hoitaja, eli krupieeri, pyöräyttää rulettipyörän vauhtiin ja lisää kuulan kiertämään rulettipyörän kehää päinvastaiseen suuntaan kuin pyörä pyörii. Tästä hetkestä voivat pelaajat veikata, mihin kuula tulee lopulta pysähtymään. Pelaajat merkitsevät veikkauksensa asettamalla kunkin veikkauksensa kohdalle haluamansa panoksen pelimerkkejä käyttäen. Krupieeri ilmoittaa, kun panoksia ei enää saa asettaa. Kun kuula on pysähtynyt, krupieeri ilmoittaa tuloksen, ja julistaa voittajan.

Nyt kun säännöt on pääpiirteittäin käyty läpi, herää kysymys: millaisia strategioita ruletin pelaamiseen on? Vastaus on yksinkertainen: ruletti on puhdas tuuripeli, eikä varmoja strategioita tai tekniikoita voittamiselle ole. Tämä osaltaan tekeekin ruletista kutkuttavan jännittävän!
Muuttelemalla panoksiasi eri todennäköisyyksien kohdalla peli pysyy mielenkiintoisena ja vaihtelevana, mutta ei lisää voiton mahdollisuutta.

Categories: Blogi Tags: